Paranna tilasi käyttökokemusta latauskaapin avulla – viisi huomiota kaapin valintaan

Latauskaappi on suosittu valinta oppilaitoksiin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin – ja siihen on syynsä! Latauskaapin avulla teet tilojesi käyttökokemuksesta entistä paremman tarjoamalla käyttäjille mahdollisuuden ladata laitteitaan esimerkiksi työpäivän, harrastustunnin tai oppilaitosruokailun aikana. 

Tässä artikkelissa käymme läpi millaisiin tiloihin latauskaappi sopii. Lisäksi kerromme, mihin kaapin valinnassa tulee kiinnittää huomiota.

Latauskaappien yleisimmät käyttökohteet

Latauskaappi on turvallinen tapa ladata pienelektroniikkaa, kuten puhelimia, kuulokkeita ja sähköpyörän akkuja. Kaapin käytännöllisyydestä johtuen se on suosittu valinta erilaisiin tiloihin aina oppilaitoksista teatterien auloihin.

Listasimme alle latauskaappien yleisimpiä käyttökohteita sekä esimerkkejä kaapin hyödyntämisestä eri tiloissa.

Koulut ja oppilaitokset

Kouluissa ja muissa oppilaitoksissa latauskaappi on tyypillistä sijoittaa luokkahuoneisiin. Oppilaiden laitteet on helppo kerätä tunnin ajaksi luokan latauskaappiin, mikäli niitä ei tarvita tunnin aikana. Toisaalta laitteet on kätevä jättää välitunnin ajaksi latautumaan, jotta ne ovat valmiina seuraavaa oppituntia varten.

Toimistot

Toimistorakennuksissa latauskaappeja voidaan hyödyntää tilanjakajina suuremmissa avokonttoreissa. Ne ovat käytännöllinen ratkaisu myös toimistojen auloihin, jotta työntekijöillä ja toimistovierailijoilla on mahdollisuus jättää laitteensa kaappiin latautumaan. Kun kaapin yksityiskohdissa huomioidaan logo ja brändivärit, aulaan sijoitettu latauskaappi tuo vierailijoille näyttävästi esiin yrityksesi brändi-ilmettä.

Latausominaisuus saadaan lisättyä myös tavallisiin pukukaappeihin, joten latausmahdollisuus voidaan tarjota työntekijöille esimerkiksi sosiaali- ja pukutiloissa.

Tutustu valmiisiin värimalleihimme →

Kauppojen aulat

Latauskaapit ovat suosittu valinta kauppojen ja ostoskeskusten auloihin, kun asiakkaille halutaan tarjota mahdollisuus laitteiden lataamiseen ostosreissun ajaksi. Lukittu latauskaappi takaa, että laitteet säilyvät turvallisesti kaapissa. 

Tapahtumat ja ständit

Tyypillisesti suuremmissa seminaareissa ja tapahtumissa latausmahdollisuudet saattavat olla rajallisia. Latauskaapit ovatkin erinomainen valinta niin messuständeille kuin tapahtumapaikkojen aulatiloihin. Ne tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden laitteensa turvalliseen lataamiseen.

Urheilutilat

Latauskaappi voidaan sijoittaa urheiluhallin aulaan, jotta asiakkailla on mahdollisuus ladata esimerkiksi älykellojaan tai muita laitteitaan treenin aikana. Latausominaisuus voidaan tarvittaessa yhdistää myös jo olemassa oleviin pukukaappeihin.

Muita esimerkkikohteita latauskaapeille:

  • julkisen liikenteen asemat
  • hotellit ja majoitusliikkeet
  • kirjastot, teatterit ja muut kulttuuripaikat
  • terveydenhuollon laitokset.

Pyydä tarjous latauskaapeista →

Huomioi nämä viisi asiaa latauskaapin valinnassa

1. Latauspistoke

Pohdi ensimmäiseksi latauskaapin käyttötarkoitusta: mitä kaapissa halutaan ladata? Onko kaapissa tarkoitus ladata puhelimia ja kuulokkeita vai esimerkiksi kannettavia tietokoneita ja sähköpyörän akkuja?

Se mitä kaapissa ladataan, vaikuttaa latausominaisuuden valintaan. Esimerkiksi puhelimille ja kuulokkeille riittää tavallisesti USB-pistoke, kun kannettavaa tietokonetta varten tarvitaan Schuko-pistorasia. 

Kaikki Turenko-latauskaapit ovat saatavilla sekä USB- että Schuko-pistokkeilla, tai molemmilla.

2. Kaapin koko ja ulkonäkö

Mihin tilaan latauskaappi on tulossa? Kuinka monta laitetta on tarkoitus saada ladattua samanaikaisesti? Nämä pohdinnat vaikuttavat siihen kannattaako latauskaapiksi valita lokerokaappi vai pukukaappi, johon yhdistetään latausominaisuus. 

Latauskaapit saa halutessaan räätälöityä yrityksen brändivärein; esimerkiksi toimiston aulaan sijoitettu latauskaappi voi toimia samalla brändiä esiintuovana kalusteena.

Tutustu valmiisiin värimalleihimme →

3. Lukitusjärjestelmä

Riippuen latauskaapin sijoituspaikasta, kaappi voi olla hyvä täydentää lukitusominaisuudella. Julkisissa tiloissa, pukuhuoneissa ja aulatiloissa helppokäyttöinen lukitusominaisuus on yleensä välttämättömyys. Oppilaitosten luokissa ja toimistohuoneissa lukitusominaisuutta ei aina tarvita.

Turenko-latauskaappeihin on saatavilla monia erilaisia lukitusvaihtoehtoja, pohdi lukitustarvetta käyttäjäkunnan tarpeiden mukaan. 

Lue lisää lukitusjärjestelmistä →

4. Turvallisuus

Kun valitset latauskaappia, sähköistyksen turvallisuus ja asennus ovat tärkeässä roolissa. Turenko-latauskaapit asentaa aina sähköluvat omaava henkilö, joten voit olla varma, että asennus tapahtuu oikeaoppisesti ja latauskaappia on turvallista käyttää. Latauskaapin jakorasia voidaan valinnan mukaan asentaa kaapissa joko ylös, alas tai taakse.

5. Takuu

Muista tarkistaa latauskaappia hankkiessasi siihen liittyvät takuuehdot. Esimerkiksi me tarjoamme kaikille Turenko-kaapeille aina viiden vuoden takuun. Latauskaapin osalta takuu ei kuitenkaan koske rikkoutuneita sähkölaitteita. Lue tarkemmat takuuehtomme täältä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Latauskaappi on käytännöllinen ja suosittu valinta moniin tiloihin. Olennaisinta latauskaapin valinnassa on käyttötarkoituksen ja asennuspaikan huomioiminen. Kun kaipaat apua latauskaapin hankintaan liittyen, Turenko-tiimimme on täällä sinua varten!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous latauskaapeista →

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down