Tietopankki

Rakennusliikkeiden tietopankki

Hei rakennusliikkeen edustaja! Olemme keränneet tälle sivulle tietoja, joista uskomme olevan hyötyä säilytysratkaisuhankintoja tehdessänne.

Jos mieleesi herää mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä. Autamme mielellämme jo projektin alkuvaiheessa, jotta löydätte suunnitelmien mukaiset säilytysratkaisut.

Ota yhteyttä
Pitkää ikää ja kestävää laatua

Tutustu uusimpaan RT-korttiimme!

RT-kortista löydät perusmallistomme mittatiedot, värivaihtoehdot sekä lukitusratkaisut. Toteutamme säilytysratkaisuja joustavasti myös malliston ulkopuolelta. Kysy lisää!

Lataa RT-kortti

Kotimainen Turenko on Janavalon oma tuotemerkki teräksisille säilytysratkaisuille

Olemme kehittäneet perheyrityksessämme Janavalo Oy:ssä metallisia ratkaisuja eri toimialojen tarpeisiin vuodesta 1973 lähtien. Lisäsimme Turenko-säilytysratkaisut valikoimaamme omana tuotemerkkinä vuonna 2007.

Valmistamme kaikki Turenko-tuotteet omalla tehtaallamme Turengissa. Koska vastaamme itse valmistusprosessista ja hyödynnämme vain parhaita materiaaleja ja raaka-aineita, voit olla varma, että Turenko-tuotteet tarjoavat pitkäaikaisen ja kestävän ratkaisun rakennusprojekteihinne.

Tarjoamme kaikille tuotteillemme viiden vuoden takuun. Kaikki Turenko-tuotteet ovat lisäksi kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Lue lisää Janavalostaavainlippu
TURENKO-TUOTTEET LYHYESTI:
Janavalo Oy:n oma tuotemerkki
valmistus omalla tehtaalla Turengissa
vain parhaat materiaalit ja raaka-aineet
joustavat lukitusratkaisut
kotimaiset Avainlippu-tuotteet
5 vuoden takuu.

Turenko-säilytysratkaisut soveltuvat niin remontti- kuin uudiskohteisiin

Kattavasta Turenko-tuotteiden valikoimasta löydät yksittäiset säilytyskaapit sekä laajemmat säilytysratkaisukokonaisuudet, jotka sopivat niin remontti- kuin uudiskohteisiin.

Käytämme kaikkien Turenko-tuotteiden materiaalina laadukasta kylmävalssattua terästä Hämeenlinnan SSAB:n tehtaalta tai kosteisiin tiloihin sinkittyä terästä. Kaappeihin on saatavilla tilauksesta myös laminaatti- tai puusäleovet.

Valikoimastamme löydät:
perinteiset pukukaapit
lokerikot ja lokerokaapit
toimistokaapit
siivousvälinekaapit
pyykkikaapit
vaihto- ja palautuskaapit
sammutinkaapit
kylmäkellarikaapit.
Tutustu valikoimaan

Turenko-tuotteet ovat räätälöitävissä rakennusprojektin tarpeiden mukaan

Turenko-tuotteet ovat räätälöitävissä värien, materiaalien ja lukitusratkaisujen osalta vastaamaan suunnitelmassa määritettyjä vaatimuksia. Kaikki kaapit ovat saatavilla vakiokokojen lisäksi erikoismitoilla.

Kaikki Turenko-kaapit saatavilla vakiokokojen lisäksi erikoismitoilla

Oheisista kuvista näet kaappien vakiokoot. Kaikki kaapit ovat saatavissa tilauksesta myös erikoismitoilla – kysy lisää!

Lataa RT-kortti ja katso kaikki mitat

Kaappien väri valittavissa RAL-värikartan sävyistä

Turenko-säilytysratkaisut ovat saatavissa useissa eri väreissä värimalliemme mukaan. Saatavilla on myös kaikki RAL-värikartan sävyt.

Katso kaikki värimallit
Vitamin

Valittavana lukitusjärjestelmä useilta eri lukkotoimittajilta

Teemme yhteistyötä useiden lukkotoimittajien kanssa, joten kaikki Turenko-tuotteet ovat saatavilla aina suunnitelman ja käyttäjien tarpeen mukaisilla lukitusratkaisuilla.

Tutustu lukitusjärjestelmiin
turenko-1770-Edit

Katso esimerkkejä toteuttamistamme säilytysratkaisuista

Kaikki Turenko-säilytysratkaisut ovat saatavissa sekä yksittäisinä kaappeina että laajoina säilytysratkaisukokonaisuuksina. Olemme toteuttaneet jopa 400 kaapin kokonaisuuksia kouluihin ja päiväkoteihin.

Esimerkkejä toteuttamistamme ratkaisuista:

8.2.2024
Tibnor

Tibnorin uuden toimistorakennuksen sosiaalitiloihin toimitettiin useita Turenko-kaappeja perinteisistä pukukaapeista vaihto- ja palautuskaappeihin. Työmaanjohtajana toiminut Seppo Huhtakallio, Jaskari Rakennus Oy, kertoo, että kaapit olivat jälleen hyvä hankinta. ”Ollaan monessa kohteessa käytetty Turenko-kaappeja. Jo silloin kun olin töissä YIT:llä, ja nyt Jaskari Rakennuksella. Yhteistyö on aina sujunut hyvin”, Huhtakallio kertoo. ”Turenko-kaapit täyttävät paikkansa ja ajavat asiansa, ne […]

Read More
7.6.2023
Turengin S-market

Turengin S-marketin rakentamisen yhteydessä tiloihin hankittiin arkkitehdin tekemän suunnitelman mukaisesti uudet Turenko-pukukaapit. Pukuhuoneisiin tuli kaapit yhteensä 50 käyttäjälle; 7 kaappia on kompakteja z-kaappeja ja loput perinteisiä Turenko Innova -pukukaappeja. Työmaan työnjohtajana toiminut Ilkka Saarikko, Rakentajat Saarikko Oy, toteaa, että Turenko-tuotteet ovat aina olleet hyvä valinta työmaakohteisiin. ”Ollaan paljon tilattu Turenko-kaappeja Janavalolta, pelkkiä positiivisia kokemuksia on […]

Read More
8.12.2021
Hämeenlinnan uimahalli

Hämeenlinnan uimahallin remontin yhteydessä päivitettiin uusiin myös kaikki hallin pukuhuonetilat. Arkkitehti suunnitteli täysin uusittuihin tiloihin tummanruskeat laminaattiovet mustalla metallirungolla. Penkit ovat puolestaan vaaleaa haapaa. Kaappien päälle asennetut vinokatot helpottavat siivousta ja estävät tehokkaasti myös ylimääräisten tavaroiden säilyttämisen kaappien päällä. Kaappien lukitus on Enkora Oy:n älylukitusratkaisu.

Read More

Luodaan yhdessä toimiva säilytysratkaisukokonaisuus!

Kun etsit rakennusprojektin suunnitelmassa määriteltyjä säilytysratkaisuja, tarvitset mitta- ja hintatietoja tai pohdit kaappien räätälöintimahdollisuuksia, ota yhteyttä. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua löytämään projektiinne sopivat ratkaisut ja luomaan toimivan säilytyskokonaisuuden tilaan kuin tilaan.

Voit aina olla meihin yhteydessä pienissäkin kysymyksissä, eikä yhteydenotto koskaan sido sinua mihinkään. Olemme mielellämme mukana jo projektin suunnitteluvaiheessa!

Katso myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Ota yhteyttä

Turenko-kaapit on helppo asentaa

Turenko-valikoiman perusmalli, eli omilla jaloillaan seisova Turenko Innova, toimitetaan asennusta vaille valmiina: kaappi tarvitsee vain kantaa paikoilleen.

Pukukaappien yhteyteen tulevat penkit toimitetaan irrallisena ja ne tulee kiinnittää paikoilleen asennusvaiheessa. Saat toimituksen mukana selkeät kuvalliset ohjeet asennusta varten.

Työmaanjohtaja suosittelee Turenko-kaappeja kaikille työmaille helpon asennettavuuden ansiosta

Rakentajat Saarikko Oy:n Ilkka Saarikko kertoo, että Turenko-pukukaapit on helppo asentaa paikoilleen ja tuotteet ovat tulleet aina sovitusti.

”Meillä on useissa kohteissa ollut Turenko-kaappeja, ne on helppo asentaa paikoilleen. Varmasti tulemme tilaamaan heiltä kaapit myös jatkossa.” –Ilkka Saarikko, Rakentajat Saarikko Oy

Lue koko asiakastarina

Jätä tarjouspyyntö saadaksesi tarkan hinta-arvion

Tiedämme, että hinta on yksi merkittävä tekijä säilytysratkaisukokonaisuuksien suunnittelussa ja haluaisit varmasti saada suuntaa antavan hinnan jo tältä sivulta. Valitettavasti on niin monta asiaa, jotka vaikuttavat kaappien hintaan, että suuntaa antava esimerkki voi olla täysin eri kuin suunniteltu lopputulos tulisi olemaan. Siksi saat aina varmimman hinta-arvion ottamalla yhteyttä meihin.

Turenko-säilytyskaappien hintaan vaikuttaa:

  • kaappien määrä
  • käytetyt materiaalit
  • värisävy(t)
  • lisävarusteet
  • lukitusratkaisu.

Pyydäthän tarjouksen kertoen yllä mainitut speksit saadaksesi tarkan hinnan.

Jätä tarjouspyyntö
Askarruttaako jokin? Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Saisinko suuntaa antavan hinta-arvion, kuinka paljon Turenko-kaapit maksavat?

Kaappien hintaan vaikuttaa moni asia aina kaappien lukumäärästä ja materiaaleista värisävyihin ja lukitusratkaisuihin, siksi suuntaa antavan hinnan kertominen ilman tarkempia määrittelyjä voi olla täysin eri kuin suunniteltu lopputulos tulisi olemaan.

Saat aina varmimman hinta-arvion ottamalla yhteyttä meihin ja pyytämällä tarjouksen suunnitelmasi mukaisesta kokonaisuudesta.

Onko Turenko-kaapeilla takuu?

Kyllä on! Tarjoamme kaikille Turenko-tuotteille viiden vuoden takuun. Lue tarkemmat takuuehdot täältä.

Miten Turenko-kaapit asennetaan?

Turenko-perusmalli, eli omilla jaloillaan seisova Turenko Innova, toimitetaan asennusta vaille valmiina: kaappi tarvitsee vain kantaa paikoilleen. Mikäli kaapin yhteydessä on penkki, tai kaappi kiinnitetään seinään, toimituksen mukana on selkeät kuvalliset ohjeet asennusta varten.

Kuinka kauan Turenko-tuotteiden toimitusaika on?

Turenko-tuotteiden toimitusaika riippuu kaappien lukumäärästä ja materiaalivalinnoista. Mikäli varastostamme löytyy tarvittavat materiaalit ja lukitusjärjestelmät, toimitusaika voi olla hyvinkin nopea. Tarkan toimitusaika-arvion saat jättämällä tarjouspyynnön.

En löytänyt valikoimastanne suunnitelmani mukaista ratkaisua, saako teiltä räätälöityjä toteutuksia?

Kyllä saa! Vakiomallistostamme saat käsityksen, minkä tyylisiä säilytysratkaisuja tarjoamme. Niiden lisäksi toteutamme yhdessä suunniteltuja ratkaisuja moniin eri käyttötarpeisiin ja kohteisiin.

Mikäli pohdit esimerkiksi kokoon, väriin, lukitukseen tai lisävarusteisiin liittyviä räätälöintejä, lähtökohtaisesti kaikki onnistuu! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down