ideapankki

Sisustussuunnitteljan ja arkkitehdin ideapankki

Hei sisustussuunnittelija ja arkkitehti! Olemme keränneet tälle sivulle säilytysratkaisuista materiaalia, tietoa ja ideoita, joiden uskomme hyödyttävän suunnittelutyötäsi.

Jos mieleesi herää mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä. Autamme mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, jotta saat luonnosteltua toimivat, käytännölliset ja tyylikkäät säilytysratkaisut tilan kokonaisuuteen sopivaksi.

Tutustu valikoimaan
Pitkää ikää ja kestävää laatua

Tutustu uusimpaan RT-korttiimme!

RT-kortista löydät perusmallistomme mittatiedot, värivaihtoehdot sekä lukitusratkaisut. Toteutamme säilytysratkaisuja joustavasti myös malliston ulkopuolelta. Kysy lisää!

Lataa RT-kortti

Kotimainen Turenko on Janavalon oma tuotemerkki teräksisille säilytysratkaisuille

Turenko on perheyrityksemme Janavalo Oy:n oma tuotemerkki teräksisille säilytysratkaisuille. Toimintamme metallin parissa alkoi jo vuonna 1973. Siitä saakka olemme kehittäneet metallisia ratkaisuja eri toimialojen tarpeisiin.

Lisäsimme Turenko-säilytysratkaisut valikoimaamme omana tuotemerkkinä vuonna 2007. Valmistamme kaikki Turenko-tuotteet omalla tehtaallamme Turengissa vain parhaita materiaaleja ja raaka-aineita hyödyntäen. Siksi voit olla varma, että Turenko-tuotteet ovat suunnittelemaasi tilaan sopiva, käytännöllinen ja pitkäaikainen ratkaisu.

Kaikki Turenko-tuotteet ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Tarjoamme tuotteillemme viiden vuoden takuun.

Lue lisää Janavalostaavainlippu
TURENKO-TUOTTEET LYHYESTI:
Janavalo Oy:n oma tuotemerkki
valmistus omalla tehtaalla Turengissa
vain parhaat materiaalit ja raaka-aineet
joustavat lukitusratkaisut
kotimaiset Avainlippu-tuotteet
5 vuoden takuu.

Turenko-säilytysratkaisut mukautuvat suunnitelmasi mukaan

Kaipaatko inspiraatiota tai apua säilytysratkaisujen suunnitteluun? Katso alta tarjoamamme vaihtoehdot ja esimerkkejä toteuttamistamme ratkaisuista.

Kaikki Turenko-tuotteet ovat räätälöitävissä suunnitelmasi mukaan. Ota yhteyttä tiimiimme, niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus!

Käytämme kaikkien Turenko-tuotteiden materiaalina laadukasta kylmävalssattua terästä Hämeenlinnan SSAB:n tehtaalta tai kosteisiin tiloihin sinkittyä terästä. Kaappeihin on saatavilla tilauksesta myös laminaatti- tai puusäleovet.

Valikoimastamme löydät:
perinteiset pukukaapit
lokerikot ja lokerokaapit
toimistokaapit
siivousvälinekaapit
pyykkikaapit
vaihto- ja palautuskaapit
sammutinkaapit
kylmäkellarikaapit.
Tutustu valikoimaan

Räätälöi yksittäiset säilytyskaapit käyttäjäkunnan tarpeiden mukaan

Kattavasta valikoimastamme löydät yksittäiset säilytysratkaisut, jotka ovat räätälöitävissä mittojen, värien, materiaalien ja lukitusratkaisujen osalta aina suunnitelmasi mukaisesti käyttäjäkunnalle sopivaksi.

Kaikki Turenko-kaapit saatavilla vakiokokojen lisäksi erikoismitoilla

Oheisista kuvista näet kaappien vakiokoot. Kaikki kaapit ovat saatavissa tilauksesta myös erikoismitoilla – kysy lisää

Lataa RT-kortti ja katso kaikki mitat

Valitse kaappien väri RAL-värikartan sävyistä

Turenko-säilytysratkaisut ovat saatavissa useissa eri väreissä värimalliemme mukaan. Saatavilla on myös kaikki RAL-värikartan sävyt.

Katso kaikki värimallit
Vitamin

Lukitusjärjestelmä käyttäjien tarpeiden mukaan

Teemme yhteistyötä useiden lukkotoimittajien kanssa, jotta voit huoletta valita käyttäjäkunnalle helpoimman lukitusratkaisun.

Tutustu lukitusjärjestelmiin
turenko-1770-Edit

Hyvin suunniteltu säilytysratkaisukokonaisuus mahdollistaa reilusti kaappeja pieneenkin tilaan

Etsitkö laajaa säilytysratkaisukokonaisuutta esimerkiksi pukuhuoneeseen tai kouluun? Kaikki Turenko-säilytysratkaisut ovat saatavissa sekä yksittäisinä kaappeina että laajoina säilytysratkaisukokonaisuuksina.

Olemme toteuttaneet jopa 400 kaapin kokonaisuuksia kouluihin ja päiväkoteihin. Turenko-tuotteilla pieneenkin tilaan on mahdollista saada reilusti kaappeja; esimerkiksi z-kaapit ovat suosittu ratkaisu, kun kaappitilaa tarvitaan enemmän kuin tilaan mahtuisi perinteisiä pukukaappeja. Z-kaapit tuplaavat säilytystilan määrän.

Esimerkkejä toteuttamistamme ratkaisuista:

8.2.2024
Tibnor

Tibnorin uuden toimistorakennuksen sosiaalitiloihin toimitettiin useita Turenko-kaappeja perinteisistä pukukaapeista vaihto- ja palautuskaappeihin. Työmaanjohtajana toiminut Seppo Huhtakallio, Jaskari Rakennus Oy, kertoo, että kaapit olivat jälleen hyvä hankinta. ”Ollaan monessa kohteessa käytetty Turenko-kaappeja. Jo silloin kun olin töissä YIT:llä, ja nyt Jaskari Rakennuksella. Yhteistyö on aina sujunut hyvin”, Huhtakallio kertoo. ”Turenko-kaapit täyttävät paikkansa ja ajavat asiansa, ne […]

Read More
7.6.2023
Turengin S-market

Turengin S-marketin rakentamisen yhteydessä tiloihin hankittiin arkkitehdin tekemän suunnitelman mukaisesti uudet Turenko-pukukaapit. Pukuhuoneisiin tuli kaapit yhteensä 50 käyttäjälle; 7 kaappia on kompakteja z-kaappeja ja loput perinteisiä Turenko Innova -pukukaappeja. Työmaan työnjohtajana toiminut Ilkka Saarikko, Rakentajat Saarikko Oy, toteaa, että Turenko-tuotteet ovat aina olleet hyvä valinta työmaakohteisiin. ”Ollaan paljon tilattu Turenko-kaappeja Janavalolta, pelkkiä positiivisia kokemuksia on […]

Read More
8.12.2021
Hämeenlinnan uimahalli

Hämeenlinnan uimahallin remontin yhteydessä päivitettiin uusiin myös kaikki hallin pukuhuonetilat. Arkkitehti suunnitteli täysin uusittuihin tiloihin tummanruskeat laminaattiovet mustalla metallirungolla. Penkit ovat puolestaan vaaleaa haapaa. Kaappien päälle asennetut vinokatot helpottavat siivousta ja estävät tehokkaasti myös ylimääräisten tavaroiden säilyttämisen kaappien päällä. Kaappien lukitus on Enkora Oy:n älylukitusratkaisu.

Read More

Luodaan yhdessä toimiva säilytysratkaisukokonaisuus!

Kun kaipaat ideoita säilytysratkaisukokonaisuuksien suunnitteluun, tarvitset mitta- tai hintatietoja tai pohdit kaappien räätälöintimahdollisuuksia, ota yhteyttä. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua suunnittelemaan ja luomaan toimivan säilytyskokonaisuuden tilaan kuin tilaan.

Voit aina olla meihin yhteydessä pienissäkin kysymyksissä, eikä yhteydenotto koskaan sido sinua mihinkään. Olemme mielellämme mukana jo suunnitteluvaiheessa, sillä kokemuksemme mukaan hyvin suunniteltu, kaikki osa-alueet huomioiva säilytysratkaisukokonaisuus helpottaa yhteistyötä huomattavasti varsinaisessa rakennusprojektissa.

Katso myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Ota yhteyttä

Näin Turenko-kaappien hinta muodostuu

Tiedämme, että hinta on yksi merkittävä tekijä säilytysratkaisukokonaisuuksien suunnittelussa ja haluaisit varmasti saada suuntaa antavan hinnan jo tältä sivulta. Valitettavasti on niin monta asiaa, jotka vaikuttavat kaappien hintaan, että suuntaa antava esimerkki voi olla täysin eri kuin suunniteltu lopputulos tulisi olemaan. Siksi saat aina varmimman hinta-arvion ottamalla yhteyttä meihin.

Turenko-säilytyskaappien hintaan vaikuttaa:

  • kaappien määrä
  • käytetyt materiaalit
  • värisävy(t)
  • lisävarusteet
  • lukitusratkaisu.

Pyydäthän tarjouksen kertoen yllä mainitut speksit saadaksesi tarkan hinnan suunnittelemallesi kokonaisuudelle.

Jätä tarjouspyyntö
Askarruttaako jokin? Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Saisinko suuntaa antavan hinta-arvion, kuinka paljon Turenko-kaapit maksavat?

Kaappien hintaan vaikuttaa moni asia aina kaappien lukumäärästä ja materiaaleista värisävyihin ja lukitusratkaisuihin, siksi suuntaa antavan hinnan kertominen ilman tarkempia määrittelyjä voi olla täysin eri kuin suunniteltu lopputulos tulisi olemaan.

Saat aina varmimman hinta-arvion ottamalla yhteyttä meihin ja pyytämällä tarjouksen suunnitelmasi mukaisesta kokonaisuudesta.

En löytänyt valikoimastanne suunnitelmani mukaista ratkaisua, saako teiltä räätälöityjä toteutuksia?

Kyllä saa! Vakiomallistostamme saat käsityksen, minkä tyylisiä säilytysratkaisuja tarjoamme. Niiden lisäksi toteutamme yhdessä suunniteltuja ratkaisuja moniin eri käyttötarpeisiin ja kohteisiin.

Mikäli pohdit esimerkiksi kokoon, väriin, lukitukseen tai lisävarusteisiin liittyviä räätälöintejä, lähtökohtaisesti kaikki onnistuu! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down