YRITYS

Laadukkaat kotimaiset säilytysratkaisut vuodesta 1973 lähtien

Turenko on perheyrityksemme Janavalo Oy:n oma tuotemerkki teräksisille säilytysratkaisuille. Meillä on pitkä historia metallin parissa aina yrityksemme perustamisesta, vuodesta 1973, lähtien. Kehitämme jatkuvasti uusia käyttökohteita metallille, siksi olemme laajentaneet valikoimaamme muun muassa erikoiskaapeilla.

Vuosien varrella olemme oppineet takuuvarmat tekniikat aidosti laadukkaiden metallisten säilytysratkaisujen valmistamiseksi. Tätä tarkkaan hiottua valmistusprosessia, alan uusimpia oivalluksia sekä kotimaisia kädentaitoja hyödyntäen, valmistamme kaikki tuotteemme itse omalla tehtaallamme Turengissa.

Mikäli valikoimastamme ei löydy sopivaa ratkaisua, ei syytä huoleen. Olemme nimittäin siinä mielin joustavia, että teemme toiveidesi mukaiset säilytysratkaisut käden käänteessä. Kerro siis rohkeasti toiveesi, me toteutamme sen!

Ota yhteyttä

Pidämme lupauksistamme kiinni, myös toimituksen jälkeen

Tuotteidemme laadukkuuden varmistamiseksi käytämme niiden valmistamiseen vain parhaita materiaaleja ja raaka-aineita. Tämä pieneltä kuulostava yksityiskohta takaa, että tuotteemme ovat markkinoiden kestävimmät. Meille on tärkeää pitää lupauksistamme kiinni, myös toimituksen jälkeen. Siksi annamme kaikille tuotteillemme 5 vuoden takuun.

Lue tarkemmat takuuehdot
JANAVALO OY

Janavalo on palkittu ”Suomen Vahvimmat Platina” -sertifikaatilla

Janavalolle vuonna 2021 myönnetty ”Suomen Vahvimmat Platina” -sertifikaatti on merkki yrityksemme positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Tämä sertifikaatti kertoo asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla.

Avainlippu

Janavalo Oy on liittynyt Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi vuonna 2021. Liiton jäsenenä Janavalo Oy on sitoutunut vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus sekä työntekijöiden osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Janavalo Oy:n omalle tuotemerkille Turenko-teräskalusteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Laadukkaat Turenko-teräskalusteet valmistetaan alusta loppuun tehtaallamme Turengissa

Lue lisää janavalosta
platina-20072021-peruslogo_FI_web
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down