Turengin S-market

Turengin S-marketin rakentamisen yhteydessä tiloihin hankittiin arkkitehdin tekemän suunnitelman mukaisesti uudet Turenko-pukukaapit. Pukuhuoneisiin tuli kaapit yhteensä 50 käyttäjälle; 7 kaappia on kompakteja z-kaappeja ja loput perinteisiä Turenko Innova -pukukaappeja.

Työmaan työnjohtajana toiminut Ilkka Saarikko, Rakentajat Saarikko Oy, toteaa, että Turenko-tuotteet ovat aina olleet hyvä valinta työmaakohteisiin. ”Ollaan paljon tilattu Turenko-kaappeja Janavalolta, pelkkiä positiivisia kokemuksia on heidän kanssaan toimimisesta”, Saarikko sanoo.

Kaapit arkkitehdin suunnitelman mukaan

Turengin uusi S-market tuli osaksi uutta, arkkitehdin suunnittelemaa liikekeskusta. Arkkitehti oli määritellyt suunnitelmassa pukuhuoneisiin tulevien kaappien paikat, penkit, värisävyt ja lukitusjärjestelmät.

Käyttäjien määrä huomioitiin kaappien valinnassa

Arkkitehti oli tehnyt suunnitelman kokonaisuutta varten ja merkannut pohjakuviin tulevien kaappien paikat. Kaappien lopullinen lukumäärä määräytyi henkilömäärän mukaan sen perusteella, kuinka paljon kaappeja täytyi saada mahtumaan suunniteltuihin tiloihin.

Tilojen koon ja tarvittavan kaappimäärän vuoksi osa kaapeista on perinteisiä pukukaappeja ja osa pieneen tilaan sopivia z-kaappeja. Osaan kaapeista lisättiin arkkitehdin suunnitelman mukaisesti kiinteät penkit, jotka helpottavat kaappien käyttäjää, kun tavaroita ei tarvitse laskea lattialle saakka.

Värisävynä suosittu Carbon

Arkkitehti valitsi kaappien värisävyt suositun Carbon-värimallimme mukaisesti: kaappien runkovärinä toimii tyylikäs vaaleanharmaa (RAL 7035) ja oviväreinä tummempi harmaa (RAL 7024).

Kaikki Turenko-säilytysratkaisut ovat saatavissa useissa eri väreissä. Valmiista värimalleistamme löydät suosituimmat sävyt, niiden lisäksi valittavanasi on kaikki RAL-värikartan sävyt.

Tutustu värimalleihin →

Lukitusjärjestelmä käyttäjien tarpeiden mukaan

Lukitusjärjestelmäksi arkkitehti oli suunnitellut käyttäjäkunnan tarpeisiin sopivan Abloy-sylinterilukon, jonka ansiosta käyttäjät saavat omat tavaransa turvallisesti lukituksen taakse ja voivat ottaa avaimen kätevästi mukaansa työpäivän ajaksi.

Sylinterilukko on vakiovarusteena Turenko-kaapeissa, mutta kaappeihin on tilauksesta saatavilla aina käyttäjien tarpeiden mukainen lukitusratkaisu. Perinteisen sylinterilukon ohella vaihtoehtoina on muun muassa älylukko, salpalaite ja elektroninen lukko.

Tutustu lukitusjärjestelmiin →

Työmaanjohtaja suosittelee Turenko-kaappeja kaikille työmaille helpon asennettavuuden ja toimivan yhteistyön ansiosta

Työmaanjohtajana toiminut Saarikko kertoo, että Turenko-pukukaapit on helppo asentaa paikoilleen ja tuotteet ovat tulleet aina sovitusti.

”Meillä on useissa kohteissa ollut Turenko-kaappeja. Kerran yhdestä tilauksesta puuttui muutama lauta; ne toimitettiin saman päivän aikana, kun soitimme asiasta,” Saarikko muistelee ja kehuu Turenko-tiimin asiakaspalvelualttiutta ja nopeaa reagointia.

Kokemuksiensa perusteella Saarikko suosittelee Turenko-säilytysratkaisuja; ”Totta kai suosittelisin, ei ole koskaan ollut mitään vikaa eikä sanomista. Varmasti tulemme tilaamaan heiltä kaapit myös jatkossa,” Saarikko summaa.

Pyydä tarjous Turenko-säilytysratkaisuista →

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down