PUKUKAAPIT ja penkit

Metalliset pukukaapit ovat jokaisen pukuhuoneen ja sosiaalitilan pelastus

Metalliset pukukaapit ovat jokaisen pukuhuoneen ja sosiaalitilan pelastus paitsi turvallisuutensa, myös käyttäjäystävällisyytensä ansiosta. Ne ovat käytännöllinen ratkaisu ja helposti räätälöitävissä käyttäjäkunnan mukaan. Siksi metalliset pukukaapit ovatkin varma valinta pukuhuoneisiin ja sosiaalitiloihin niin työpaikoille, kuntosaleille, kouluihin kuin muihinkin vastaaviin kohteisiin.

Valikoimastamme löytyy takuulla kohteeseenne sopivat ratkaisut, olipa haussa sitten matalat tai korkeat pukukaapit penkeillä tai ilman - tai mitä tahansa siltä väliltä.

Saat meiltä tilauksesta myös erilliset penkit ja penkkinaulakot.

Ota yhteyttä
Turenko-5-vaalea
PITKÄÄ IKÄÄ

Laadukkaat ja kestävät pukukaapit 5 vuoden takuulla

Metallisten pukukaappien suosion taustalla on niiden monikäyttöisyys, helppo puhdistettavuus sekä pitkäikäisyys. Metalliset pukukaapit kestävät nimittäin kovempaakin käyttöä! Luotamme itse Turenko-kaappien kestävyyteen niin paljon, että annamme kaikille pukukaapeillemme 5 vuoden takuun. 

Pukukaappiemme laadun salaisuus

Vaikka näitä asioita ei yleensä pitäisi huudella, paljastamme silti salaisuutemme… Pukukaappiemme laadun salaisuus on tarkkaan hiottu valmistusprosessimme. Vuosien varrella olemme oppineet takuuvarmat tekniikat aidosti laadukkaiden metallisten pukukaappien valmistamiseksi.

Tätä tarkkaan hiottua valmistusprosessiamme, alan uusimpia oivalluksia sekä kotimaisia kädentaitoja hyödyntäen, valmistamme kaikki tuotteemme itse omalla tehtaallamme Turengissa. Laadun varmistamiseksi käytämme valmistuksessa vain parhaita materiaaleja ja raaka-aineita.

Nämä pieneltä kuulostavat yksityiskohdat takaavat, että tuotteemme ovat markkinoiden kestävimmät. Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Turengissa tarkkaan hiottua valmistusprosessiamme, alan uusimpia oivalluksia sekä kotimaisia kädentaitoja hyödyntäen.

PERINTEINEN TAI RÄÄTÄLÖITY

Valittavanasi perinteiset pukukaapit tai toiveidesi mukaiset ratkaisut

Löydät valikoimastamme perinteiset ja laadukkaat pukukaapit sekä penkit ja penkkinaulakot moniin eri käyttötarkoituksiin, monissa eri väreissä. Valikoimaamme pääset tutustumaan alla. Värimallejamme puolestaan pääset ihailemaan täältä.

Mikäli valikoimastamme ei löydy sopivaa ratkaisua, ei syytä huoleen. Me Turengissa  olemme nimittäin siinä mielin joustavia, että teemme toiveidesi mukaiset pukukaapit, penkit ja penkkinaulakot käden käänteessä. Kerro siis rohkeasti toiveesi, me toteutamme sen!

Lue lisää janavalosta
SÄILYTYSRATKAISUT

Turenko-pukukaappivalikoima

Turenko Innova

Turenko Innova -pukukaappimallisto on edistyksellinen käytännöllisyydeltään, laadultaan ja muotoilultaan. Vahva, huullettu ovi ja kolmipistelukitus antavat turvaa henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen.

Ovien väriksi voit valita jonkin vakioväreistämme tai lisämaksusta RAL-värikartan värin. Turenko Innova -kaapin osastojen vakioleveydet ovat 300 ja 400 mm. Tilauksesta valmistamme osastoja myös 200, 250 ja 500 mm leveyksillä.

Turenko Innova -pukukaappien vakiovarusteet:

  • hattuhylly
  • kahdella ankkurikoukulla varustettu vaatetanko
  • pyyhekoukut ovessa
  • säädettävät jalat

Valittavanasi on lisäksi runsaasti erilaisia lisävarusteita.

KYSY LISÄÄ

  • turenko-6082-Innova parikaappi

Turenko Z-kaapit

Suosittu Turenko Z-kaappimallisto tarkoittaa käytännössä kahta kaappia normaalisti yhden kaapin tarvitsemassa tilassa. Z-kaappien avulla pieneenkin tilaan saadaan mahtumaan suuri määrä kaappeja mukavuudesta ja käytännöllisyydestä tinkimättä.

Lue lisää z-kaapeista

Turenko Z-kaappien vakiovarusteet ovat:

  • katossa kaksipuoleinen ankkurikoukku

Z-kaapit voidaan toimittaa myös kiinteällä penkillä varustettuna.

KYSY LISÄÄ

Turenko Basic

Turenko Basic on käytännöllinen ja edullinen ratkaisu. Malliston selkeät rakenneratkaisut ja valmistuksen korkea laatu takaavat miellyttävän ja tarkoituksenmukaisen säilytyksen.

Turenko Basic -pukukaappien vakiovarusteet ovat:

  • hattuhylly
  • kahdella ankkurikoukulla varustettu vaatetanko
  • säädettävät jalat

Valittavanasi on lisäksi runsaasti erilaisia lisävarusteita.

KYSY LISÄÄ

Turenko penkit ja koukkunaulakot

Turenko penkkien ja penkkinaulakoiden runkojen väri on valittavissa toiveidenne mukaan. Halutessanne kaapit saa tilattua myös kiinteällä penkillä.

Valikoimastamme löydät penkkejä sekä teräs- että puu- ja laminaattitasoilla. Terästason väri on saatavissa kaikissa vakioväreissämme. Puupenkkeihin voit valita lakatun mäntylaudan, koivu-, tammi tai pyökkitason. Valmistamme laminaatti-istuimia vakiolaminaateista tai tilauksesta oman suunnitelman mukaan.

LUKITUSJÄRJESTELMÄT

Lukitusjärjestelmä käyttäjän tarpeen mukaan

Turenko-pukukaappien lukitusjärjestelmäksi on valittavissa useita nykyaikaisia ratkaisuja käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Vaihtoehtona manuaalisille tavoille, Turenko-kaapit voidaan toimittaa myös esimerkiksi sähköisesti ohjatulla lukitusjärjestelmällä.

Sylinterilukko (vakiovarusteena)
Salpalaite riippulukkoa varten
Mekaaninen koodilukko yleisavaimella
Elektroninen lukko
Älylukitusjärjestelmä
Lue lisää lukitusjärjestelmistä
PITKÄÄ IKÄÄ

Laadukkaat kotimaiset pukukaapit 1970-luvulta lähtien

Meillä Janavalolla on pitkä historia metallin parissa aina 1970-luvulta lähtien. Vuosien varrella, ja kantapäänkoulun käyneenä, olemme oppineet takuuvarmat tekniikat aidosti laadukkaiden metallisten pukukaappien valmistamiseksi.

Tätä tarkkaan hiottua valmistusprosessiamme, alan uusimpia oivalluksia sekä kotimaisia kädentaitoja hyödyntäen, valmistamme kaikki tuotteemme itse omalla tehtaallamme Turengissa. Pukukaappiemme laadukkuuden varmistamiseksi käytämme kaikkien tuotteidemme valmistamiseen vain parhaita materiaaleja ja raaka-aineita.

Tämä pieneltä kuulostava yksityiskohta takaa, että tuotteemme ovat markkinoiden kestävimmät. Itseasiassa - olemme niin vakuuttuneita tuotteidemme kestävyydestä, että annamme kaikille pukukaapeillemme 5 vuoden takuun!

Lue lisää janavalosta
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down