Erikoiskaapit

Erikoiskaapit moniin eri käyttötarkoituksiin

Perinteisiä puku - ja lokerikkokaappeja  valmistaessamme mieleemme heräsi kysymys: ”Mitä muita kaappeja metallista voisi valmistaa?” Tämän pohdinnan ja monenmoisien kokeilujen tuloksena, laajensimme valikoimaamme erikoiskaapeilla.

Löydät valikoimastamme erikoiskaapit moniin eri käyttötarkoituksiin, monissa eri väreissä. Erikoiskaappiemme valikoimaan pääset tutustumaan alla.

Mikäli valikoimastamme ei löydy tarpeisiinne sopivaa ratkaisua, ei syytä huoleen. Olemme siinä mielin joustavia, että toteutamme viipymättä erikoisemmatkin kaappitoiveet.

Ota yhteyttä
Turenko-5-vaalea
PITKÄÄ IKÄÄ

Laadukkaat erikoiskaapit 5 vuoden takuulla

Valmistamme kaikki valikoimamme erikoiskaapit itse omalla tehtaallamme Turengissa. Luotamme omaan käden jälkeemme sen verran paljon, että annamme kaikille erikoiskaapeillemme 5 vuoden takuun.

SÄILYTYSRATKAISUT

Turenko-erikoiskaappivalikoima

Siivousvälinekaapit

Siivousvälinekaappi soveltuu nimensä mukaisesti siivousvälineiden säilytykseen. Sen käytännöllisen rakenteen ansiosta usein tilaa vievä imurinletku pysyy siististi kaapin sisällä.

Siivousvälinekaappi on omiaan kerrostalojen pesutupaan ja siivoushuoneeseen tai muihin tiloihin, joissa siivousvälineitä säilytetään. Turenko-siivousvälinekaappi valmistetaan teräksestä, jonka ansiosta se kestää hyvin kosteutta ja soveltuu erinomaisesti myös kosteisiin tiloihin.

Turenko-siivousvälinekaapin vakiovarusteisiin kuuluvat:

  • avolokero,
  • hyllykkö,
  • pölynimurin letkunkannatin,
  • teräslangasta valmistettu kori
  • pyyhetanko

Siivousvälinekaapin saa tilauksesta myös puuovisena.

KYSY LISÄÄ

Pyykkikaapit

Teräksiset Turenko-pyykkikaapit ovat käytännöllisiä pyykin säilytykseen ja kestävät hyvin kosteutta. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi asuinrakennuksiin niin yleiseen kuin asuntokohtaiseenkin käyttöön.

Kaappeihin on valittavana useita ovivaihtoehtoja, esimerkiksi puukehä-reikävaneriovi. Pyykkikaappeja on saatavilla myös seinäkiinnityksellä ja Abloy-lukituksella.

Perinteisen Turenko-pyykkikaapin vakiovarusteisiin kuuluvat:

  1. hylly ja
  2. kolme teräslangasta valmistettua koria.

KYSY LISÄÄ

Vaihto- ja palautuskaapit

Turenko vaihto- ja palautuskaapit ovat monipuolisia kaappikokonaisuuksia, jotka mahdollistavat työvaatteiden toimituksen ja palautuksen vaivattomasti. Vaihto- ja palautuskaapit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi sairaaloihin, palvelutaloihin tai muihin kohteisiin, joissa työvaatteita tarvitsee kerätä ja pestä säännöllisesti.

Vaihtokaapin kehäoven kautta lokerikon kaikki ovet ovat avattavissa yhdellä avaimella helpottamaan vaatehuollon täydennystä entisestään.

Valmistamme vaihto- ja palautuskaapit toiveenne mukaisesti joko lokerikoilla tai pyykkipussilla. Kysy lisää vaihtoehdoista turenkotiimiltä

Sammutinkaapit

Teräksiset ja tyylikkäät Turenko-sammutinkaapit soveltuvat paloturvallisuuden tarpeisiin erilaisiin kohteisiin. Ne täyttävät alan vaatimukset ja ovat EN 671-1 standardin mukaisia.

Ota yhteyttä

Kylmäkellarikaapit

Kylmäkellarikaapit mahdollistavat kylmätuotteiden säilytyksen viileässä ja hämärässä. Ne ovat erinomainen valinta kerrostaloihin tai muihin asuintaloihin, joissa halutaan lisää tilaa kylmäsäilytystä varten.

Tilan koosta riippuen, valmistamme Turenko-kylmäkellarikaapit joko kokonaisina tai puolikkaina kaappeina.

Ota yhteyttä
turenko-1873-Edit
PITKÄÄ IKÄÄ

Kotimaista Turenko-laatua 1970-luvulta alkaen

Turenko on perheyrityksemme Janavalo Oy:n oma tuotemerkki teräksisille säilytysratkaisuille. Meillä on pitkä historia metallin parissa aina yrityksemme perustamisesta, vuodesta 1973, lähtien. Kehitämme jatkuvasti uusia käyttökohteita metallille, siksi olemme laajentaneet valikoimaamme erikoiskaapeilla.

Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Turengissa. Laadun varmistamiseksi käytämme valmistamiseen vain parhaita materiaaleja sekä kotimaisia kädentaitoja. Luotamme tuotteidemme kestävyyteen niin paljon, että annamme kaikille kaapeillemme 5 vuoden takuun!

Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down