Kaapit mittatilaustyönä

Kotimaiset kaapit mittatilaustyönä

Tarvitsetko tilaanne erikoismittaisen kaapin tai haluatko räätälöidä valikoimassamme olevia kaappeja omaan tarpeeseenne sopivammaksi? Se onnistuu! Saat meiltä toiveidesi mukaiset kaapit mittatilaustyönä.

Suunnittelemme ja toteutamme kaapit mittatilaustyönä juuri teidän tarpeeseenne ja tilaanne sopivaksi. Kysy lisää ottamalla yhteyttä Turenko-tiimiimme.

Ota yhteyttä

Mittatilaustyönä valmistetut kaapit ovat aina yksilöllisiä

Mittatilaustyönä valmistettu kaappi on täysin yksilöllinen ja aina juuri teidän tarpeisiinne suunniteltu. Sen valmistukseen käytetään valitsemiasi materiaaleja ja värejä, joten saat takuulla tilaanne sopivan ja toiveidenne mukaisen kokonaisuuden.

Mittatilaustyönä tehdyissä kaapeissa voidaan räätälöidä:

leveys
syvyys
korkeus
materiaali
väri
lisävarusteet (esim. hyllyt, vaatetangot, koukut).
Kysy lisää
Asiantuntijat apunasi

Suunnittele mittatilauskaappi yhdessä Turenko-tiimin kanssa

Autamme mielellämme suunnittelemaan tarpeeseenne ja tilaanne sopivan kaapin ja säilytysratkaisukokonaisuuden. Kaapin suunnittelussa on hyvä huomioida muun muassa tilan koko, käyttäjäkunta sekä lukitusjärjestelmän tarve. Asiantuntijamme auttavat sinua huomioimaan kaiken olennaisen.

Tiedätkö jo, millaisen kaapin tarvitset? Voit lähettää valmiin suunnitelman tarjouspyynnön mukana, niin saat tarjouksen mittatilaustyönä valmistettavasta kaapista.

Jätä tarjouspyyntö
OrganicVitaminCarbon

Hyödynnä mittatilaustyönä valmistetussa kaapissa värejä ja yrityksesi logoa

Mittatilaustyönä valmistetut kaapit on helppo räätälöidä toiveidenne mukaisilla väreillä. Voit hyödyntää värin valinnassa valmiita värimallejamme tai valita omat suosikkisi RAL-värikartan sävyistä. Kaapin rungolle ja jokaiselle ovelle on mahdollista valita oma värinsä.

Mittatilaustyönä tehdyn kaapin oviin voidaan tulostaa ja painattaa esimerkiksi yrityksenne logo.

Mittatilaustyönä valmistettu kaappi voidaan personoida värien lisäksi materiaaleilla; valintasi mukaan ovimateriaalina voidaan käyttää esimerkiksi terästä tai suosittua laminaattia. Ovet on mahdollista personoida myös kuvalla: kaapin oviin voidaan tulostaa ja painattaa esimerkiksi yrityksenne logo. Kysy lisää!

Kysy lisää
Turenko-5-vaalea
PITKÄÄ IKÄÄ JA KESTÄVÄÄ LAATUA

Kotimaiset kaapit mittatilaustyönä 5 vuoden takuulla

Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Turengissa vain parhaita materiaaleja ja kotimaisia kädentaitoja hyödyntäen. Näin varmistamme tuotteidemme laadun ja kestävyyden. Luotamme työmme jälkeen niin paljon, että myönnämme kaikille tuotteillemme, myös mittatilaustyönä valmistetuille kaapeille, viiden vuoden takuun!

Lue takuuehdot →

Tutustu mittatilaustyönä valmistamiimme kaappeihin

Jätä tarjouspyyntö
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down