Arkistokaapit

Säilytä arkaluontoiset paperit turvallisesti arkistokaapissa

Arkistokaapit ja arkistointilaatikot ovat edelleen monen toimistohuoneen vakiovarusteita, vaikka suurin osa papereista on nykyään sähköisessä muodossa. Arkistokaappi on luotettava valinta terveydenhoitajille, kanslisteille ja muille henkilöille, joilla on tarve arkistoida arkaluontoisia papereita lukollisessa laatikossa piilossa ulkopuolisten katseilta.

Tutustu Turenko-arkistokaappeihin

Turenko-arkistokaapit ovat monikäyttöisiä säilytysratkaisuja

Arkistokaapit ovat monikäyttöisiä säilytysratkaisuja, jotka sopivat niin yksittäisiin toimistohuoneisiin kuin osaksi suurempaa säilytysratkaisukokonaisuutta. Saat luotua esimerkiksi toimistohuoneeseen toimivan säilytysratkaisukokonaisuuden yhdistelemällä arkistointilaatikon toimistokaapin ja hyllykaapin yhteyteen.

Arkistokaapit soveltuvat erinomaisesti myös tuotantolaitoksiin työkalujen säilytystä varten.

Esimerkkejä arkistokaappien käyttökohteista:
• terveyskeskukset
• toimistot
• kansliat
• museot
• tuotantolaitokset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Turenko-arkistokaappi mukautuu tarpeidesi ja toiveidesi mukaan

Turenko-arkistokaappien sisus on valittavissa käyttäjien tarpeiden mukaan hyödyntäen eri kokoonpanoja välilevyjen, jakajien ja riippukansiokehikkojen osalta. Sisusta valittaessa on hyvä pohtia, mitä arkistointilaatikossa on tarkoitus säilyttää. Esimerkiksi paperien arkistointia helpottaa riippukansiokehikot, joihin paperit saa järjesteltyä kätevästi vaikkapa aakkosittain.

Turenko-arkistokaapit ovat saatavilla myös pyörillä, jolloin laatikoston liikuttelu sujuu vaivattomasti paikasta toiseen. Kysy lisää arkistokaappien räätälöintimahdollisuuksista ottamalla meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lukitusjärjestelmä pitää paperit turvassa

Kaikki Turenko-arkistokaapit ja -arkistointilaatikot sisältävät vakiovarusteena sylinterilukon, jonka avulla kaapin saa lukittua turvallisesti.
Tutustu lukitusjärjestelmiin

Piristä arkistokaapin ilmettä väreillä

Kyllästyttääkö perinteinen harmaa? Ei hätää! Kaikki Turenko-arkistokaapit ja -arkistointilaatikot ovat saatavilla useissa eri värisävyissä. Voit valita kaappien runkoon ja laatikoihin mieleisesi värit värimallejamme hyödyntäen. Valittavanasi on myös kaikki RAL-värikartan sävyt. Yhdistele ja hulluttele värien kanssa rohkeasti – voit valita vaikka jokaiselle laatikolle oman värinsä!

💡 Vinkki: Hyödynnä arkistokaapin ilmeeseen brändisävyjänne.

Tutustu värimalleihin
Turenko-5-vaalea

Kotimaiset arkistokaapit ja arkistointilaatikot 5 vuoden takuulla

Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Turengissa vain parhaita materiaaleja ja kotimaisia kädentaitoja hyödyntäen. Näin varmistamme, että kaappimme kestävät käyttöä vuodesta ja jopa vuosikymmenestä toiseen.

Luotamme omaan kädenjälkeemme ja kaappiemme kestävyyteen niin paljon, että tarjoamme kaikille arkistokaapeillemme ja arkistointilaatikoillemme viiden vuoden takuun.

Lue takuuehdot
Arkistokaapit

Tutustu Turenko-arkistokaappivalikoimaan

Löydät valikoimastamme kestävät, kotimaiset arkistokaapit ja arkistointilaatikot. Katso ohesta esimerkkejä valmistamistamme arkistointikaapeista.

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down