Turenko-tuotteiden yleiset sopimus- ja toimitusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan Janavalo Oy:n Turenko-tuotteiden (myöhempänä myyjä) ja asiakkaan (myöhempänä ostaja) välisessä kaupassa.

Hinnat

Hinnat ovat euroissa vapaasti tehtaalla ilman arvonlisäveroa. ALV laskutetaan voimassa olevan veroprosentin mukaan. Hinnat sisältävät rahdin ja pakkauskulut. Emme peri pientoimituslisiä.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika sovitaan aina tilauskohtaisesti ostajan kanssa erikseen kaupanteon yhteydessä. Toimitusaika ilmoitetaan ostajalle tilausvahvistuksessa.

Muutosehdot

Mikäli ostaja muuttaa tilauksen sisältöä tilauksen vahvistamisen jälkeen, myyjä pidättää oikeuden toimitusajan ja hinnan mahdollisiin muutoksiin. Huomautusaika tilauksen sisältöön on tehtävä kolmen (3) arkipäivän sisällä tilausvahvistuksesta.

Toimitusehto

Toimitusehto EXW ellei ostajan kanssa muuta sovita.

Kuljetuksesta ja mahdollisesta asennuksesta veloitetaan erikseen sovitun mukaisesti. Mahdollisen asennuksen sisältyessä tilaukseen, toimituksen laajuus ja ehdot sovitaan tilauskohtaisesti. Janavalo voi käyttää alihankkijoita työn suorittamiseen.

Maksuehto

Maksuehto on 14 päivää netto, tai sopimuksen mukaan. Viivästyskorko määräytyy Suomen Pankin vahvistaman korkoprosentin mukaan ja myyjä pidättää itsellään oikeuden periä tarvittaessa perinnästä aiheutuvat kulut. Laskuihin liittyvät huomautukset on tehtävä seitsemän (7) vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä.

Huomautukset

Ostajan on tavaran luovutushetkellä tarkastettava, että toimitus on sovitun mukainen ja että tavara on vahingoittumaton. Mikäli ostaja havaitsee toimituksessa tai tavarassa virheen, on hänen ilmoitettava siitä viipymättä ja kirjallisesti.

 Kuljetusvahingosta on ilmoitettava välittömästi rahdinkuljettajalle ja tehtävä merkintä rahtikirjaan Kuljetusvahinkojen korvausvastuu määräytyy käytetyn kuljetusehdon mukaisesti.

Palautukset

Tuotteille myönnetään palautusoikeus vain siinä tapauksessa, että toimitus ei vastaa tilausvahvistusta.

Takuu

Myönnämme toimittamillemme Turenko- tuotteille 5 vuoden takuun teräsrunkojen- ja ovien osalta. Takuu on voimassa, kun tavaraa on käytetty ja säilytetty huolellisesti sen käyttötarkoituksen ja -ohjeiden mukaisesti kuivissa sisätiloissa. Takuu korvaa suunnittelu-, valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata normaalia kulumista eikä virheitä, jotka ovat aiheutuneet asiakkaan tuottamuksesta eikä välillisiä kuluja. Erilaisille laminaatti- ja puuosille ja lukituksille sekä lisävarusteille myönnämme takuun kunkin toimittajan ehtojen mukaisesti.

Janavalo pidättää itsellään oikeuden valintansa mukaan joko myöntää alennusta, korjata tuotteessa oleva virhe tai toimittaa tilalle uusi virheetön tuote.

Omistusoikeus

Myyjä pidättää omistusoikeuden toimitettuihin tuotteisiin, kunnes koko kauppasumma tuotteista, toimituksesta sekä mahdollisesta asennuksesta on suoritettu.

Muutokset

Myyjä pidättää oikeuden malli-, mitta- ja materiaalimuutoksiin.

COPYRIGHT 2021

chevron-down