Lokerokaapit

Lukolliset lokerokaapit ovat varma valinta turvallista säilytystä varten

Lukolliset lokerokaapit ovat oivallinen ratkaisu, kun tarvitaan turvallista säilytystä. Ne sopivat erilaisiin käyttökohteisiin, kuten kouluihin, liikuntatiloihin, kauppoihin tai muihin vastaaviin tiloihin. Kompaktin kokonsa ansiosta lokerokaapit tarjoavat lisää säilytystilaa pieniinkin tiloihin.

Lukolliset lokerokaapit on suunniteltu lyhytaikaista ja turvallista säilytystä varten. Ne ovat käytännöllinen ratkaisu ja helposti räätälöitävissä toivotun kokoisiksi ja värisiksi. Lokerokaappeihin on saatavilla tarpeen mukaan myös latausmahdollisuus.

Valikoimastamme löytyy takuulla kohteeseenne sopivat ratkaisut, on tarve sitten pienille tai suurille lokerokaapeille lukoilla tai ilman.

Tutustu valikoimaamme tästä
Turenko-5-vaalea
5 vuoden takuu

Turvalliset lokerokaapit 5 vuoden takuulla

Lukolliset lokerokaapit ovat suosittu valinta moniin käyttökohteisiin niiden helppouden, kompaktin koon sekä turvallisuuden ansiosta. Turenko-lokerokaapit ovat lisäksi laadukkaita ja kestäviä.

Laadun varmistamiseksi, valmistamme kaikki lokerokaapit vain parhaita materiaaleja ja kotimaisia kädentaitoja hyödyntäen omalla tehtaallamme Turengissa. Kaikilla lokerokaapeillamme on 5 vuoden takuu.

Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Turengissa vain parhaita materiaaleja ja kotimaisia kädentaitoja hyödyntäen. 

 

Lukolliset lokerokaapit moneen käyttötarkoitukseen

Löydät valikoimastamme laadukkaat lokerokaapit moniin eri käyttötarkoituksiin, monessa eri koossa ja värissä. Valikoimaamme pääset tutustumaan alla.

Mikäli valikoimastamme ei löydy tilaanne sopivaa vaihtoehtoa, ei syytä huoleen. Valmistamme toiveidenne mukaiset lokerokaapit käden käänteessä. Kerro siis rohkeasti toiveenne, me toteutamme sen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää
SÄILYTYSRATKAISUT

Turenko-lokerokaappivalikoima

Turenko Innova

Turenko Innova -lokerokaapit soveltuvat moninaisiin käyttötarkoituksiin ja ovat turvallinen valinta lyhytaikaista säilytystä varten. Lokerokaapit on saatavilla myös latausmahdollisuudella.

Turenko Innova -lokerokaappimalliston vakioleveydet ovat 300mm tai 400mm. Valittavanasi on joko korkeat tai matalat mallit. Lokeroita on mahdollista valita päällekkäin 3, 4, 5, 6 tai 10. Yhdelle jalustalle voi valita 1-4* lokeroa rinnakkain. (*400mm mallissa 1-3 lokeroa rinnakkain). Lokerokaapit on saatavilla myös seinäkiinnitteisenä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
LUKITUSJÄRJESTELMÄT

Valitse lukitusjärjestelmä käyttäjän tarpeen mukaan

Voit valita Turenko-lokerokaappien lukitusjärjestelmän käyttäjän tarpeen mukaan kattavasta lukitusjärjestelmävalikoimastamme.

Sylinterilukko (vakiovarusteena)
Salpalaite riippulukkoa varten
Mekaaninen koodilukko yleisavaimella
Elektroninen lukko
Älylukitusjärjestelmä
Lue lisää lukitusjärjestelmistä
lokerokaappi
1970-luvulta lähtien

Taattua Turenko-laatua 1970-luvulta lähtien

Pitkä historiamme metallin parissa aina 70-luvulta lähtien sekä jatkuva toimintatapojemme kehittäminen takaavat aidosti laadukkaat ja kestävät lokerokaapit. Valmistamme kaikki tuotteemme vain parhaita materiaaleja hyödyntäen omalla tehtaallamme Turengissa. Lue lisää yrityksestämme.

Luotamme itse tuotteidemme kestävyyteen niin paljon, että annamme kaikille lokerokaapeillemme 5 vuoden takuun!

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down