Tibnor

Tibnorin uuden toimistorakennuksen sosiaalitiloihin toimitettiin useita Turenko-kaappeja perinteisistä pukukaapeista vaihto- ja palautuskaappeihin. Työmaanjohtajana toiminut Seppo Huhtakallio, Jaskari Rakennus Oy, kertoo, että kaapit olivat jälleen hyvä hankinta.

”Ollaan monessa kohteessa käytetty Turenko-kaappeja. Jo silloin kun olin töissä YIT:llä, ja nyt Jaskari Rakennuksella. Yhteistyö on aina sujunut hyvin”, Huhtakallio kertoo.

”Turenko-kaapit täyttävät paikkansa ja ajavat asiansa, ne ovat hyvä hankinta.”

Laminaattiyksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden

Tibnorin sosiaalitiloihin toimitettiin kiinteillä jalustapenkeillä varustettuja pukukaappeja sekä vaihto- ja palautuskaappeja. Kaappien rungot ovat värisävyä RAL7024, laminaattiovet ja päätylevyt puolestaan Formica F7912 Storm.

Kaapit räätälöitiin laminaattiovilla, ja penkit laminaatti-istuintasoilla. Lisäksi kaappien näkyvät päädyt viimeisteltiin laminaattilevyillä. Lopputuloksesta tuli tyylikäs kokonaisuus, jossa laminaattiovet lisäävät kaappien käyttömukavuutta pehmentäen oven sulkemista.

Laminaattiovien ansiosta kaappien sulkeminen sujuu pehmeästi ilman kolinaa.

”Kaapit kuvien mukaisille paikoille ja se on siinä”

Turenko-kaapit toimitetaan aina valmiiksi kasattuina. Kaapit saa kannettua suoraan paikoilleen, vain penkit tulee kiinnittää erikseen asennusvaiheessa.

Huhtakallio kehuu kaappitoimituksen tulleen juuri sovitun aikataulun mukaisesti. Hän lisää asennuksen sujuneen ongelmitta, vaikka penkit tulivat irrallisena ja ne oli asennettava kaappien yhteyteen vasta paikan päällä.

”Kaapit kuvien mukaisille paikoille ja se on siinä”, Huhtakallio kuvailee hyvin sujunutta asennusprosessia.

”Turenko-kaapit ovat hyvä hankinta”

Huhtakallio on ollut mukana monessa kohteessa, jossa on hyödynnetty Turenko-säilytysratkaisuja. Hän suosittelee Turenkoa sujuvan yhteistyön ja laadukkaiden kaappien ansiosta.

”Täyttävät paikkansa ja ajavat asiansa, ei ole mitään huonoa sanottavaa kaapeista. Ne ovat hyvä hankinta”, Huhtakallio summaa kokemuksensa Turenko-kaapeista.

”Yhteistyö on aina sujunut hyvin.”

💡 Lue myös: Rakennusliikkeiden tietopankki

Etsitkö säilytysratkaisuja rakennuskohteeseen? Ota yhteyttä!

Turenko® on Janavalon oma tuotemerkki teräksisille säilytysratkaisuille. Saat meiltä laadukkaat kotimaiset säilytysratkaisut viiden vuoden takuulla. Valikoimastamme löydät valmiita ratkaisuja, lisäksi toteutamme yhdessä suunniteltuja kokonaisuuksia eri käyttötarpeisiin ja kohteisiin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää niin räätälöidään juuri teidän kohteellenne sopiva säilytysratkaisukokonaisuus!

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down