Toimistokaapit

Monikäyttöiset toimistokaapit pelastavat toimiston kaaokselta

Kertyykö työpisteidenne ääreen papereita ja muuta tavaraa, jotka vievät lopulta viimeisenkin pöytätilan toimistosta? Aiheuttaako avokonttorin säilytystilan puute epätoivon hetkiä tai kaipaisitko tilanjakajaa rajaamaan avonaista tilaa? Ehkä haluat lisätä säilytystilaa tuotantotilaan, varastoon tai kenties omaan autotalliisi?

Mikä tahansa säilytystarpeesi onkaan, tyylikkäät ja kestävät Turenko-toimistokaapit ratkaisevat haasteen!

Toimistokaappien avulla saat pidettyä tavarat siististi järjestyksessä ja pelastettua toimiston, tai muun säilytystä kaipaavan tilan, kaaokselta. Ne ovat erinomainen valinta niin yksittäisiin toimistohuoneisiin ja avokonttoreihin kuin tuotantotiloihin ja varastoihin. Toimistokaapit voidaan asettaa kätevästi myös tilanjakajiksi suurempiin tiloihin.

Toimistokaappivalikoimastamme on helppo suunnitella ja toteuttaa yhteensopiva, säilytystarpeenne mukainen kokonaisuus. Tarvitsetpa sitten yksittäistä toimistokaappia tai laajaa kokonaisuutta, löydät meiltä taatusti sopivat ratkaisut!

Tutustu valikoimaan
Turenko-5-tumma
Pitkää ikää ja kestävää laatua

Kotimaiset toimistokaapit 5 vuoden takuulla

Turenko-toimistokaapit tarjoavat käyttäjälleen laadukkaan ja pitkäikäisen säilytysratkaisun. Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Turengissa vain parhaita materiaaleja ja kotimaisia kädentaitoja hyödyntäen.

Luotamme kädenjälkeemme ja kaappiemme kestävyyteen niin paljon, että myönnämme kaikille toimistokaapeillemme viiden vuoden takuun.

Valittavanasi yksittäiset toimistokaapit tai toiveidesi mukaiset laajat kokonaisuudet

Turenko-toimistokaapit ovat suosittu valinta avokonttoreihin tilanjakajiksi sekä yksittäisiin toimistohuoneisiin lisäämään säilytystilaa. Saat tilattua meiltä tarpeenne mukaisesti joko yksittäiset toimistokaapit tai laajat kaapistokokonaisuudet.

Tutustu valikoimaan

Turenko-toimistokaapit soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin

Toimistokaapit soveltuvat nimestään huolimatta muun muassa työkalujen turvalliseen säilyttämiseen. Ne ovat käytännöllinen vaihtoehto myös omaan autotalliin tai kesämökille pientavaroiden säilytystä varten!

Kaappien sisustus on muunneltavissa käyttäjiensä tarpeiden mukaan hyödyntämällä erilaisia kokoonpanoja laatikoiden ja hyllyjen osalta. Valittavanasi on muun muassa pysty- ja vaakakortteja helpottamaan papereiden pitämistä järjestyksessä.

 

Esimerkkejä toimistokaappien käyttökohteista:

toimistot
kansliat
avokonttorit
tuotantotilat
autotallit
varastot.

Tukevasti lattialla ja seinällä

Kaikki valikoimamme toimistokaapit ovat tunnettuja tukevasta rakenteestaan. Ne seisovat vankasti omilla jaloillaan ja kannattelevat painoa jopa 120 kiloon saakka!

Halutessasi saat kiinnitettyä toimistokaapit myös seinään, jotta ne jättävät lattiatilan vapaaksi. Seinään kiinnitys helpottaa siivousta kaappien alta. Huomioithan kuitenkin, että seinän tulee olla riittävän kantava, jotta kaappien kiinnittäminen siihen onnistuu tukevasti.

Jos olet epävarma seinän kantokyvystä tai tarpeeseenne sopivasta vaihtoehdosta, ota yhteyttä asiantuntevaan Turenko-tiimiimme täältä; autamme sinua löytämään oikean säilytysratkaisun.

Ota yhteyttä
SÄILYTYSRATKAISUT

Turenko-toimistokaappivalikoima

Löydät valikoimastamme laadukkaat ja turvalliset arkisto- ja toimistokaapit. Runkojen vakioväri on harmaa, laatikot ovat saatavissa kaikissa vakioväreissämme. Valikoimaamme pääset tutustumaan alla.

Mikäli valikoimastamme ei löydy suoraan tarpeeseenne sopivaa ratkaisua, ei syytä huoleen. Kerro meille toiveesi, niin valmistamme tarpeeseenne sopivat toimistokaapit käden käänteessä!

Turenko-toimistokaapit

Turenko-toimistokaapit soveltuvat tukevan rakenteensa ansiosta erinomaisesti sekä toimisto- että tuotantotiloihin. Ne kestävät vaivatta raskaiden materiaalien, kuten painavien paperipinojen ja teräksisten työkalujen, säilytystä. Toimistokaapin kantokyky on jopa 120 kg!

Kaapin sisustus on mahdollista muuttaa säilytystarpeen mukaan. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia varusteluosia, kuten reikälevyjä, hyllyjä, hyllynjakajia ja laatikoita, jotka on helppo lisätä kaappiin myös jälkikäteen.

Toimistokaappeja on saatavilla useassa eri koossa. Kysy lisää ottamalla yhteyttä täällä.

  • toimistokappi

Turenko hyllykaapit

Turenko-hyllykaapit ovat edullinen ja käytännöllinen ratkaisu keveisiin säilytystarpeisiin toimisto- ja tuotantotiloihin. Hyllykaapeissa on vakiovarusteena teräsovet, mutta niihin on saatavilla tilauksesta myös muita ovivaihtoehtoja, kuten mänty- tai koivusäleovi tai suosittu laminaattiovi.

Vakiotoimituksen hyllykaapissa lukitus on sylinterilukolla, tilattaessa muulla lukitusjärjestelmällä. Hyllykaapin hyllyjä voidaan säätää 100 mm välein.

Kysy lisää ja pyydä tarjous ottamalla yhteyttä Turenko-tiimiimme.

Ota yhteyttä
Taattua Turenko-laatua jo vuodesta 1973

Toimistokaapit vankalla ammattitaidolla

Matkamme metallin parissa alkoi vuonna 1973. Vuosien varrella, ja kantapäänkoulun käyneenä, olemme oppineet takuuvarmat tekniikat aidosti laadukkaiden toimistokaappien valmistamiseksi. Vahvaa ammattitaitoamme sekä alan uusimpia oivalluksia hyödyntäen, valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Turengissa.

Toimistokaappiemme laadukkuuden varmistamiseksi käytämme kaikkien tuotteidemme valmistamiseen vain parhaita materiaaleja ja raaka-aineita. Luotamme tuotteidemme kestävyyteen itse niin paljon, että annamme kaikille toimistokaapeillemme 5 vuoden takuun!

Ota yhteytta
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down