Toimistokaapit

Säilytysratkaisu, joka pelastaa toimiston kaaokselta

Kertyykö työpisteen ääreen papereita ja muuta tavaraa, jotka vievät lopulta viimeisenkin pöytätilan toimistosta? Ratkaisu on tyylikkäät ja kestävät Turenko-toimistokaapit. Toimistokaapit auttavat pitämään tavarat siististi järjestyksessä, ja näin pelastavat toimiston kaaokselta.

Turenko toimistokaapit -valikoimastamme on helppo suunnitella ja toteuttaa yhteensopiva, säilytystarpeenmukainen kokonaisuus. Valikoimastamme löytyy takuulla toimistoonne sopivat ratkaisut, tarvitset sitten yksittäistä toimistokaappia tai laajaa kokonaisuutta.

Tutustu valikoimaan
Turenko-5-tumma
PITKÄÄ IKÄÄ

Kotimaiset toimistokaapit 5 vuoden takuulla

Turenko-toimistokaapit ovat suosittu valinta avokonttoreihin tilanjakajaksi, sekä yksittäisiin toimistohuoneisiin lisäämään säilytystilaa. Kaapit voi halutessaan kiinnittää seinään.

Turenko-toimistokaapit tarjoavat käyttäjälleen laadukkaan ja pitkäikäisen säilytysratkaisun. Luotamme itse Turenko-kaappien kestävyyteen niin paljon, että annamme kaikille toimistokaapeillemme 5 vuoden takuun.

Valittavanasi yksittäiset toimistokaapit tai toiveidesi mukaiset laajat kokonaisuudet

Löydät valikoimastamme laadukkaat ja turvalliset arkisto- ja toimistokaapit. Runkojen vakioväri on harmaa, laatikot ovat saatavissa kaikissa vakioväreissämme. Valikoimaamme pääset tutustumaan alla.

Mikäli valikoimastamme ei löydy suoraan tarpeeseenne sopivaa ratkaisua, ei syytä huoleen. Kerro meille toiveesi, niin valmistamme tarpeenmukaiset toimistokaapit käden käänteessä.

SÄILYTYSRATKAISUT

Turenko-toimistokaappivalikoima

Turenko-toimistokaapit

Turenko-toimistokaapit soveltuvat tukevan rakenteensa ansiosta erinomaisesti sekä toimisto- että tuotantotiloihin. Ne kestävät myös raskaiden materiaalien säilytystä, kantokyky on jopa 120 kg!

Kaapin sisustus on mahdollista muuttaa säilytystarpeen mukaan, sillä varusteluosia (reikälevyjä, hyllyjä, hyllynjakajia ja laatikoita) löytyy laaja valikoima ja niitä on helppo lisätä myös jälkikäteen.

Katso toimistokaappien kokovaihtoehdot alta tai kysy lisää ottamalla yhteyttä täällä.

  • toimistokappi

Turenko hyllykaapit

Turenko-hyllykaapit ovat edullinen ja käytännöllinen ratkaisu keveisiin säilytystarpeisiin toimisto- ja tuotantotiloihin. Hyllykaapeissa on vakiovarusteena teräsovet, kysy lisää myös muista ovivaihtoehdoista. Vakiotoimituksen hyllykaapissa lukitus on salpalaitteella, tilattaessa sylinterilukolla.

Hyllykaapin hyllyjä voidaan säätää 100 mm välein.

Kysy lisää ottamalla yhteyttä.

Ota yhteyttä
5 vuoden takuu

Toimistokaapit vankalla ammattitaidolla

Matkamme metallin parissa alkoi vuonna 1973. Vuosien varrella, ja kantapäänkoulun käyneenä, olemme oppineet takuuvarmat tekniikat aidosti laadukkaiden toimistokaappien valmistamiseksi. Vahvaa ammattitaitoamme sekä alan uusimpia oivalluksia hyödyntäen, valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Turengissa.

Toimistokaappiemme laadukkuuden varmistamiseksi käytämme kaikkien tuotteidemme valmistamiseen vain parhaita materiaaleja ja raaka-aineita. Luotamme tuotteidemme kestävyyteen itse niin paljon, että annamme kaikille toimistokaapeillemme 5 vuoden takuun!

Ota yhteytta
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down