Z-kaapit

Z-kaappi tuplaa säilytystilan määrän

Tarvitsetko reilusti kaappeja, mutta perinteiset pukukaapit vievät liikaa tilaa? Z-kaappi on oikea valinta! Suositut z-kaapit tarkoittavat kahta kaappia normaalisti yhden kaapin tarvitsemassa tilassa, joten niiden avulla saat tuplattua säilytystilan määrän pienessäkin tilassa.

Tutustu valikoimaan

Z-pukukaappi sopii moniin tiloihin

Z-pukukaapit ovat suosittu valinta kuntosalien pukuhuoneisiin ja muihin yleisiin pukutiloihin. Niitä hyödynnetään myös esimerkiksi sosiaalitiloissa ja koulujen auloissa.

Esimerkkejä z-kaappien käyttökohteista:
• kuntosalit
• liikuntahallit
• pukuhuoneet
• sosiaalitilat
• koulujen aulat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Huomioi tilan koko ja käyttäjäkunta z-kaappia valitessa

Pukukaappeja valitessa olennaista on tilan koko ja kuinka paljon kaappeja sinne halutaan saada mahtumaan. Z-kaapit ovat siitä kätevä ratkaisu, että niiden avulla pieneenkin tilaan voidaan saada mahtumaan reilusti kaappeja. Yksi z-kaappi tarjoaa oman kaapin kahdelle käyttäjälle, mutta vie tilaa vain yhden perinteisen pukukaapin verran!

Yksi z-kaappi tarjoaa oman kaapin kahdelle käyttäjälle, mutta vie tilaa vain yhden perinteisen pukukaapin verran!

Kun valitset tilaasi sopivia kaappeja, pidä mielessä käyttäjäryhmä ja mitä kaapissa tullaan ensisijaisesti säilyttämään. Jos kaapit tulevat esimerkiksi opiskelijoille, joilla on tarve saada kaappiin mahtumaan mopokypärä, z-pukukaappi on todennäköisesti liian kapea vaihtoehto. Sen sijaan lokerokaappi tai Turenko Innova pukukaappi on varmempi ratkaisu.

Käyttäjäkunnan tarpeet vaikuttavat myös z-pukukaapin lukitusjärjestelmän valintaan. Turenko z-kaapit toimitetaan vakiotoimituksena sylinterilukolla, mutta saatavilla on myös muita lukitusvaihtoehtoja, kuten salpalaite riippulukkoa varten.

Kysy rohkeasti apua pukukaappien ja lukitusjärjestelmän valintaan Turenko-tiimiltämme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää
VitaminOrganicCarbon

Luo tilaan eloisuutta värikkäillä z-kaapeilla

Z-pukukaapit ovat näyttävän sisustuksen kannalta yksi suosituimmista vaihtoehdoista, sillä kaapin ovet saa halutessaan eri värisinä. Näin tilaan saa luotua piristystä ja eloisuutta.

Voit valita kaappien runkoon ja oviin mieleisesi värit värimallejamme hyödyntäen. Valittavanasi on myös kaikki RAL-värikartan sävyt. Yhdistele ja hulluttele värien kanssa – voit valita vaikka jokaiselle ovelle oman värinsä!

💡 Vinkki: Hyödynnä z-kaapin ilmeeseen brändisävyjänne.

Tutustu värimalleihin
Turenko-5-vaalea

Kotimaiset z-kaapit 5 vuoden takuulla

Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Turengissa vain parhaita materiaaleja ja kotimaisia kädentaitoja hyödyntäen. Näin varmistamme, että kaappimme kestävät käyttöä vuodesta ja jopa vuosikymmenestä toiseen.

Luotamme omaan kädenjälkeemme ja kaappiemme kestävyyteen niin paljon, että tarjoamme kaikille z-kaapeillemme viiden vuoden takuun.

Lue takuuehdot
Z-kaapit

Tutustu Turenko-z-kaappimallistoon

Turenko z-kaapit on saatavissa kahdessa vakioleveydessä ja valinnan mukaan joko penkillä tai ilman. Z-kaappi on saatavilla myös irtopenkillä.

Z-kaappien vakioleveydet:
• 300 mm
• 400 mm.

Z-kaappiin kuuluu vakiovarusteena kaksipuoleinen ankkurikoukku kattoon. Lisävarusteena kaappiin on saatavilla myös hattuhylly ja vaatetanko.

Pyydä tarjous
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down