SÄILYTYSKAAPIT

Toiveidenne mukaiset säilytysratkaisut kaikkiin kohteisiin

Säilytyskaapit tarjoavat ihanteellisen sijoituspaikan niin papereille, kansioille, vaatteille, työkaluille kuin pientavaroille. Ne toimivat tarvittaessa tilanjakajina ja parantavat tilan viihtyisyyttä.

Valikoimastamme löydät korkealaatuiset säilytysratkaisut pukuhuoneisiin, toimistoihin, kouluihin, kauppoihin ja muihin lisää säilytystilaa vaativiin kohteisiin. Valittavanasi on yksittäiset säilytyskaapit ja laajat säilytyskokonaisuudet. Teemme säilytysratkaisuja myös mittatilaustyönä toiveidenne mukaisesti.

Tutustu valikoimaan: Pukukaapit | Lokerokaapit ja lokerikot | Toimistokaapit | Erikoiskaapit | Kaapit mittatilaustyönä

Pyydä tarjous

Säilytyskaapit käyttäjien tarpeen mukaan

Metalliset säilytyskaapit ovat käytännöllinen ratkaisu moniin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Sopivan kaapin valitsemiseksi on syytä kiinnittää huomiota tilan koon lisäksi myös käyttäjien tarpeisiin; missä tilassa ja mihin tarkoitukseen säilytyskaappeja tullaan käyttämään? Esimerkiksi matala säilytyskaappi on omiaan päiväkoteihin, kun taas säilytyshylly voi olla hyvä lisä toimistohuoneen seinälle.

Tutustu Turenko-tuotteidemme valikoimaan tarkemmin alta ja löydä tilaanne sopiva säilytysratkaisu!

Pukukaapit – jokaisen pukuhuoneen pelastus

Metalliset pukukaapit sopivat pukuhuoneisiin ja sosiaalitiloihin niin työpaikoille, kuntosaleille, kouluihin kuin muihin vastaaviin kohteisiin. Valikoimastamme löydät perinteiset pukukaapit, suositut Z-kaapit sekä monikäyttöiset penkkinaulakot.

+ Sopii erityisesti pukuhuoneisiin ja sosiaalitiloihin.
+ Saatavilla myös pieneen tilaan sopivia ratkaisuja.

Tutustu pukukaappeihin
Turenko Innova pukukaapit

Lokerokaapit ja lokerikot – varma valinta turvallista säilytystä varten

Lokerikkohyllyt takaavat turvallisen lyhytaikaisen säilytyksen. Ne ovat käytännöllinen ratkaisu esimerkiksi kauppoihin, kouluihin ja liikuntatiloihin. Lokerokaappikokonaisuus voidaan halutessa räätälöidä moniväriseksi.

+ Hyvä valinta kauppoihin, kouluihin ja liikuntatiloihin.
+ Paljon säilytystilaa kompaktissa koossa.

Tutustu lokerikkoihin
turenko-1770-Edit

Toimistokaapit – pelastavat kaaokselta ja toimivat tarvittaessa tilanjakajina

Nimestään huolimatta toimistokaapit soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin; ne ovat oivallinen valinta niin toimistohuoneisiin, avokonttoreihin, tuotantotiloihin kuin varastoihin. Toimistokaapit toimivat tarvittaessa tilanjakajina suuremmissa tiloissa.

+ Käy moneen tilaan kuten toimistohuoneisiin, avokonttoreihin, tuotantotiloihin ja varastoihin.
+ Toimii tarvittaessa myös tilanjakajana.

Tutustu toimistokaappeihin

Erikoiskaapit – erityistarpeisiin suunnitellut säilytyskaapit

Joskus perinteiset säilytyskaapit eivät palvele tarkoitusta, siksi olemme laajentaneet valikoimaamme erityistarpeisiin tarkoitetuilla erikoiskaapeilla. Erikoiskaappien valikoimastamme löydät muun muassa siivousvälinekaapit, pyykkikaapit, vaihto- ja palautuskaapit, sammutinkaapit sekä kylmäkellarikaapit.

+ Tarkoitettu erityistarpeisiin kuten siivoushuoneeseen, pyykkihuoneeseen ja kylmäkellariin.
+ Muutkin erikoiset kaappiratkaisut onnistuvat käden käänteessä!

Tutustu erikoiskaappeihin
turenko-1873-Edit

Kaapit mittatilaustyönä – tarpeeseenne räätälöity säilytysratkaisu

Eikö valikoimastamme löydy toivomaanne ratkaisua? Ei syytä huoleen! Olemme siinä mielin joustavia, että valmistamme kaapit mittatilaustyönä toiveidenne mukaan. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

+ Juuri teidän tilaanne ja tarpeeseenne suunniteltu säilytysratkaisu.
+ Toteutetaan yksilöllisesti mittatilaustyönä.

Kysy lisää
laatikko-oikea

Räätälöi Turenko-kaapit persoonallisilla väreillä ja optimaalisella lukitusjärjestelmällä

Valitse haluamasi väri RAL-värikartan sävyistä

Kaikki Turenko-säilytyskaapit on saatavissa useissa eri väreissä. Ne voidaan räätälöidä esimerkiksi brändinne värein tai yhdistelemällä eri sävyjä. Esimerkiksi Turenko-lokerokaapin jokaiselle ovelle voi valita oman värinsä. Värimallit-sivultamme löydät suosituimmat värimallimme. Niiden lisäksi valittavanasi on kaikki RAL-värikartan sävyt.

Tutustu värimalleihin

Oikein valittu lukitusjärjestelmä takaa käyttäjäystävällisyyden

Lukitusjärjestelmän valinta on olennainen osa toimivaa säilytysratkaisukokonaisuutta. Oikein valittu lukitusjärjestelmä on helppokäyttöinen ja palvelee asiakkaan tarpeita. Kaikkiin Turenko-kaappeihin on valittavissa useita nykyaikaisia lukitusratkaisuja. Käymme aina asiakkaan kanssa läpi, mikä lukitusmuoto on käyttäjän tarpeeseen sopiva ratkaisu.

Tutustu lukitusjärjestelmiin

Tarkkaan hiottu valmistusprosessi ja parhaat materiaalit takaavat tuotteiden laadun

Tarkkaan hiottua valmistusprosessia, alan uusimpia oivalluksia sekä kotimaisia kädentaitoja hyödyntäen, valmistamme kaikki tuotteemme itse omalla tehtaallamme Turengissa.

Laadun varmistamiseksi käytämme valmistuksessa vain parhaita materiaaleja ja raaka-aineita. Nämä pieneltä kuulostavat yksityiskohdat takaavat, että tuotteemme ovat markkinoiden kestävimmät. Luotamme itse tuotteidemme laatuun niin paljon, että tarjoamme kaikille säilytyskaapeillemme viiden vuoden takuun.

Lue lisää Janavalosta

Tutustu valikoimaamme

COPYRIGHT 2021

chevron-down