Janavalo Oy:n omalle tuotteelle Turenko teräskalusteille on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Janakkalassa toimivan Janavalo Oy:n Turenko teräskalusteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Turenko teräskalusteet tarjoavat monipuolisia säilytysratkaisuja pukukaapeista arkistokaappeihin.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

- Janavalo Oy:n toimitusjohtaja Riikka Huopainen kertoo, että Avainlippu-merkin hakeminen oli yritykselle helppo valinta ja sen myöntäminen kertoo Janavalon pitkäjänteisestä työstä ja niistä arvoista, joihin yritys on sitoutunut.  ”Meille Janavalossa kotimaisuuteen ja korkeaan laatuun panostaminen ovat olleet aina liiketoimintaa ohjaavia valintoja ja olemme ylpeitä siitä, että olemme osaltamme tuottamassa työtä Suomeen.”


Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 5000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi

avainlippu
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down