Toimiston sisustaminen: 3 ideaa brändivärien hyödyntämiseen ja yhtenäisen ilmeen luomiseen toimistossa

Toimiston sisustus on tärkeä osa yritysilmettä ja brändiä. Se vaikuttaa paitsi työntekijöiden viihtyvyyteen, myös toimistolla vierailevien asiakkaiden mielikuvaan yrityksestä. Yksi tapa korostaa ja tuoda yrityksen brändiä enemmän esiin on hyödyntää brändivärejä toimiston sisustuksessa ja luoda niiden avulla yhtenäinen ilme kaikkialla toimistotiloissa.

Parhaimmillaan brändin mukaisesti sisustettu toimisto, joka on linjassa yrityksen muiden materiaalien (verkkosivut, esitteet, mainokset jne.) kanssa, vahvistaa sekä työntekijöiden että asiakkaiden luottamusta yritystäsi kohtaan. 

Tässä artikkelissa käymme läpi kolme esimerkkiä, miten voit hyödyntää brändivärejä toimiston sisustuksessa.

Brändivärien hyödyntäminen toimiston sisustuksessa on hyvä tapa vahvistaa yrityksen brändiä ja luoda yhtenäistä ilmettä. 

lokerokaappi

Kolme tapaa hyödyntää brändivärejä toimiston sisustuksessa

1. Valitse toimistokaapit ja kalusteet brändin mukaan

Perinteisesti toimistokaapit ja muut toimiston kalusteet ovat melko neutraalin värisiä – jopa tylsiä. Toimistokaappien värejä valitessasi voit kuitenkin antaa mielikuvituksesi lentää: Turenko-toimistokaapit ovat saatavissa kaikissa RAL-värikartan sävyissä. Toisin sanoen valinnanvaraa löytyy niin paljon, että löydät takuulla yrityksesi brändi-ilmeeseen sopivan sävyn!

Turenko-toimistokaapit mukautuvat yrityksesi tarpeisiin

Tarvitsetpa yksittäistä arkistokaappia tai laajempaa toimistokaappikokonaisuutta, saat meiltä sopivan ratkaisun. Turenko-toimistokaapit valmistetaan mittatilaustyönä tarpeidenne mukaisesti. Voit valita toimistokaapit, pukukaapit ja lokerikot yrityksen brändivärejä hyödyntäen tai yhdistellä niitä muihin väreihin. Voit esimerkiksi valita lokerokaapin jokaiselle lokerikolle oman sävynsä.

Näin valitset brändi-ilmeeseen sopivat toimistokaapit

Kun haluat valita yrityksesi ilmeeseen sopivat säilytysratkaisut, kiinnitä huomiota erityisesti tilan kokoon, kaappien käyttötarkoitukseen sekä yrityksen brändiväreihin. Listasimme näihin liittyen muutamia apukysymyksiä, joiden avulla saat helpotettua valintaasi.

1) TILAN KOKO

Haetko säilytysratkaisuja pieneen vai suureen tilaan? Kuinka monelle käyttäjälle kaapit olisi hyvä olla? Mitkä ovat suunnitellun tilan mitat (L x K x S)?

2) KAAPPIEN KÄYTTÖTARKOITUS

Kuka kaappeja käyttää? Mihin käyttötarkoitukseen kaapit tulevat? Onko kaapit tarkoitus hankkia esimerkiksi paperien säilyttämistä varten tai kenties tilanjakajaksi suurempaan avokonttoriin? 

💡 Lue myös: Opas pukuhuoneen kaappien valintaan

3) YRITYKSEN BRÄNDIVÄRIT

Onko yrityksellesi määritetty brändistrategiassa yritysilmeen värisävyt? Jos on, mikä on yritysilmeesi pääväri? Tavallisesti se on erottuva sävy, joka näkyy myös logossasi. Kyseinen sävy on tyypillisesti erinomainen vaihtoehto toimistokaappien ovien väriksi.

Jos yritykselläsi ei ole brändistrategiaa, mitkä värit ilmentävät yritystäsi parhaiten? Mitä värejä logossasi on? Mikä väri kuvastaa yrityksesi arvomaailmaa? Inspiraatiota väreistä ja niiden yhdistelystä voit hakea valmiista värimalleistamme.

Pyydä apua asiantuntevalta Turenko-tiimiltä

Jos kaipaat apua tai inspiraatiota värisävyjen valitsemiseksi ja toimistosi säilytyskaappien suunnitteluun, ota yhteyttä. Autamme mielellämme luomaan yritysilmeeseesi sopivan säilytysratkaisukokonaisuuden!

2. Maalaa seinät brändiväreillä

Seinien maalaaminen yrityksen brändivärejä, logoa ja muita brändi-ilmeeseen liittyviä kuvia hyödyntäen on tehokas tapa tuoda yritysilmettä esiin toimistolla. Seiniin on helppo luoda isoja brändi-ilmeen mukaisia kokonaisuuksia, jotka auttavat tunnistamaan yrityksen heti ensi silmäyksellä. Muistathan keskustella toimistorakennuksen omistajan kanssa ennen seiniä maalaamista.

Voit käyttää yrityksen logon värejä tai muita brändivärejä ja yhdistellä niitä neutraalien taustavärien kanssa. Mikäli yrityksellesi ei ole määritelty yritysilmeen sävyjä, saat inspiraatiota värien yhdistelyyn valmiista värimalleistamme.

Organic
Vitamin
Carbon
Graphic

3. Viimeistele hyödyntämällä brändisävyn mukaisia tekstiilejä

Kankaat ja kalusteiden verhoilut ovat oivallinen tapa tuoda brändivärit mukaan toimiston sisustukseen. Valitse verhoilukankaita, jotka ovat yrityksen brändivärin sävyn mukaisia ja käytä niitä yksityiskohdissa, kuten verhoissa, vilteissä ja tyynynpäällisissä. Nämä pienet ja edulliset lisäykset ovat helppo tapa lisätä toimistotilaan persoonallisuutta ja toivottua tunnelmaa. 

Valitse sellaiset värisävyt, jotka tukevat yritysilmettä ja brändin värimaailmaa. Yhdistele rohkeasti ja pyydä tarvittaessa apua kokeneelta sisustussuunnittelijalta.

Muista: kokonaisuus on tärkein

Kun sisustat toimistoa brändiväreillä, muista että kokonaisuus ratkaisee. On helppo innostua värien käytöstä jopa liikaa, jolloin lopputuloksena voi olla sekavan värikäs kokonaisuus. Käytä brändivärejä harkiten tehostamaan neutraalin tilan ilmettä. 

Esimerkiksi brändivärien mukaiset toimistokaapit ovat hyvä keino tehostaa yrityksen ilmettä maltillisesti.

Käytä värejä pitäen kokonaisuus mielessäsi ja muista huomioida toimiston käyttäjien näkökulma sisustuspäätöksiä tehdessäsi. Siten saat parhaiten varmistettua, että tilasta tulee käytännöllinen, toimiva ja miellyttävä työskentelypaikka.

Muista huomioida toimiston käyttäjien näkökulma sisustuspäätöksiä tehdessäsi, jotta tilasta tulee myös viihtyisä ja käytännöllinen.

Aloita yksinkertaisesti

Helpoin tapa tuoda brändivärit mukaan toimiston sisustukseen on aloittaa yksityiskohdista: tyynyt, viltit, verhot ja muut vastaavat tekstiilit. Myös yksittäiset, brändivärien mukaan valitut toimisto- ja arkistokaapit ovat yksinkertainen ja nopea tapa vahvistaa brändin mukaista ilmettä toimistolla.

Kun kaipaat vinkkejä toimistosi säilytysratkaisuiden suunnitteluun, Turenko-tiimimme auttaa mielellään. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä brändivärejäsi vahvistava säilytysratkaisukokonaisuus!

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

COPYRIGHT 2021

chevron-down